La cuina de la iaia
La paella de marisc:Aquesta paella es un menjar que cada vegada que anava a la casa de la meva avia me'l preparava.
Ingredients:
1.Una ceba blanca,pelada i picada finament.
2.cinc cullerades d'oli d'oliva verge extra.
3.dos grans d'alls,picats o picats finament.
4.dos tomàquets pelats i picats.
5.1/2 culleradeta de sucre.
6.Sal al gust.
7.Una culleradeta de pebre vermell.
8.Dos tasses d'arròs.
9.Tres tasses de brou de peix
10.Dos-cents cinquanta Ml de vi blanc
11.Dotze gambes
Pasos:
1.Començem fent el sofregit,per això fregim la ceba ben picada en l'oli calent.Remenem la ceba amb una cullera de fusta freqüentment per que no es cremi i ho deixem fins que agafi calor.
2.Afegim l'all ben picat i abans de que comenci a agafar color,posem els tomaquets picats.
3.Afegim el sucre al nostre gust el pebre vermell i uns brins de safrá. Remenem tots els ingredients i deixem que es sofreixin fins que els tomàquets comencin a espurnejar.
4.Es tallen els calamars nets,després de tallar-los ho afegim i ho deixem cuinar durant alguns minuts.
5.Posem l'arròs per tota la casola,li posem sal i la deixem al foc de 20 minuts.
6.Desprès de bullir-se li posem coses que ens agraden i provem el plat.
1.Començem fent el sofregit,per això fregim la ceba ben picada en l'oli calent.Remenem la ceba amb una cullera de fusta freqüentment per que no es cremi i ho deixem fins que agafi calor.
2.Afegim l'all ben picat i abans de que comenci a agafar color,posem els tomaquets picats.
3.Afegim el sucre al nostre gust el pebre vermell i uns brins de safrá. Remenem tots els ingredients i deixem que es sofreixin fins que els tomàquets comencin a espurnejar.
4.Es tallen els calamars nets,després de tallar-los ho afegim i ho deixem cuinar durant alguns minuts.
5.Posem l'arròs per tota la casola,li posem sal i la deixem al foc de 20 minuts.
6.Desprès de bullir-se li posem coses que ens agraden i provem el plat.
Comentarios
Publicar un comentario